A Simple Key For تخریب ساختمان در تهران Unveiled

↑ «حسین عبدالباقی، مالک متروپل کیست؟». بی‌بی‌سی فارسی. دریافت‌شده در ۲۴ مه ۲۰۲۲.

↑ «تجمع شبانه مردم آبادان با شعارهایی علیه حکومت و پیمانکار متروپل». ایران اینترنشنال. دریافت‌شده در ۲۰۲۲-۰۵-۲۶.

شهرداری تهران در امر تخریب ساختمان های غیرمجاز جدی تر از همیشه است و در روزهای اخیر نیز، معاون شهرسازی و معماری شهردرای تهران ضمن هشدار به این سازندگان، خاطرنشان ساخت که هیچگونه اغماضی در کار نخواهد بود و برای تخریب این سازه های غیرمجاز، از طریق کمیسیون ماده ۱۰۰ اقدام خواهند کرد.

نمایندهٔ ولی فقیه در استان خوزستان روز پنجشنبه ۵ خرداد ۱۴۰۱ را برای استان خوزستان عزای عمومی اعلام کرد.[۲۱]

ساعت ۱۶:۴۰: بخش دیگری از ساختمان حین عملیات آواربرداری فروریخت و سه امدادگر مصدوم شدند.

ساعت ۱۷:۲۵: یک بالگرد، ۷ خودروی نجات، گروه‌های واکنش سریع و سگ‌های زنده‌یاب برای امدادرسانی حضور دارند.

سید ابراهیم رئیسی در روز جمعه ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ از محل حادثه بازدید کرد. و همچنین به منزل خانوادهٔ جلیلیان رفت و فوت پدر و دو فرزند خانواده را تسلیت گفت.[۱۰۰]

ادعای با کلمات کار ساده ای است! ما با کلمات ادعا نمیکنیم. نمونه کارهای ما را در لینک زیر ببینید:

↑ «شاهزاده رضا پهلوی: ریزش متروپل آبادان نمایانگر عمق فساد و بی‌کفایتی جمهوری اسلامی است». ایران اینترنشنال. دریافت‌شده در ۲۰۲۲-۰۶-۰۱.

ساعت ۱۵:۵۰: مسیر امدادگران به مغازه‌های همکف باز شد.[۱۸]

سگ‌های تجسسی هلال احمر ۳ نفر را زنده از زیر آوار شناسایی کردند. همچنین دستگاه‌های زنده‌یاب ۳ نفر از محبوسان را زنده در زیرزمین پیدا کردند.

پس از عملیات تخریب ، کف سازی ساختمان مهمترین بخش است. چنانچه کف سازی ساختمان اصولی انجام نشود تمام لایه های بعدی کف ساختمان مانند سرامیک یا سنگ یا پارکت لمینت که بعداً قرار هست اجرا شوند به مشکل خواهد خورد. به منظور کف سازی ساختمان از انواع پوکه معدنی یا پوکه صنعتی و در برخی موارد از ماسه استفاده میشود. سپس برای دستیابی تخریب ساختمان در تهران به یک سطح تراز نرمه کشی با ملات ماسه و سیمان و با طرح اختلاط مخصوص اجرا میشود. در صورتیکه طرح اختلاط نرمه سیمان بدرستی صورت نگیرد کف سازی تقریباً بی اثر بوده و کف پس از مدتی ترک میخورد و نشست میکند.

↑ «پیام تسلیت درگذشت جان باختگان حادثه ساختمان متروپل آبادان». خبرگزاری صدا و سیما. ۳ خرداد ۱۴۰۱. دریافت‌شده در ۲۰۲۲-۰۵-۲۴.

به گزارش پرشین سازه ، حمیدرضا صارمی اعلام کرد که بسیاری از سازندگانی که بدون پروانه ساخت یا خارج از چهارچوب های آن اقدام به ساختمان سازی می کنند، باید منتظر برخورد شهرداری باشند.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *